2310 682 167 Καρατάσου 73, 56429, Θεσσαλονίκη

Επίσημος Αντιπρόσωπος Bianchi Vending

Επίσημος Αντιπρόσωπος Bianchi Vending

Επίσημος Αντιπρόσωπος Bianchi Vending

Η My Coffee Hellas είναι επίσημος αντιπρόσωπος της εταιρίας Bianchi στην Ελλάδα και του διάσημου οίκου καφέ espresso MOUSETTI SPA.

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να επιλέξετε και να εμπιστευτείτε την Bianchi και τον μοναδικό καφέ Musetti.

Γιατί μας εμπιστεύονται εκατομμύρια άνθρωποι ανά τον κόσμο, σε πάνω από 35 χώρες.

Γιατί έχουμε το μέγεθος και τη δύναμη να ανταποκρινόμαστε σε κάθε σας ανάγκη.

Οι μηχανές αυτόματης πώλησης και ho.re.ca. της Bianchi έχουν σχεδιαστεί για κάθε περίσταση και για κάθε ανάγκη. Η ποιότητα του παραδιδόμενου προϊόντος μπορεί να συγκριθεί με την ποιότητα ενός καλού espresso bar γιατί είναι εγγυημένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας bianchi coffee group and the STT που είναι μοναδική στον κόσμο.

Πλήρη κάλυψη ανταλλακτικών πανελλαδικά εντός 24ώρου και 24ώρη τεχνική υποστήριξη τηλεφωνικά.

Επιπλέον, η βελτιστοποίηση της κατανάλωσης ενέργειας, τον Led φωτισμό χαμηλής τάσης και συστήματα τηλεχειρισμού των μηχανών αυτόματης πώλησης μέσω GPRS module επιβεβαιώνει την δέσμευση Bianchi και την ευαισθητοποίηση απέναντι στο περιβάλλον και σε ένα νέο φρέσκο τρόπο σκέψης.

Οι μηχανές bianchi κατασκευάζονται με υλικά πλήρως ανακυκλώσιμα, με αντιμικροβιακή και αντιβακτηριδιακή προστασία.

Η εταιρία καλύπτει με πλήρες γκάμα ανταλλακτικών για 10 χρόνια από την ημέρα της αγοράς του μηχανήματος και σας καλύπτει με εργοστασιακή εγγύηση 1 έτους συν 6 μήνες.

παρακολουθούμε με ενδιαφέρον την εξέλιξη αυτής της παράδοσης σε όλες της τις πτυχές, προωθώντας κάθε χρόνο δεκάδες πρωτοβουλίες που συνδέουν τον κόσμο του πολιτισμού με αυτόν του μεγάλου πάθους μας.

 

Η επιλογή των πρώτων υλών και των προμηθευτών είναι απαραίτητη για να εγγυηθεί ένα εξαιρετικό προϊόν, το οποίο ήταν πάντα η πρώτη προτεραιότητα της εταιρείας. Κάθε καφές που αγοράζουμε συνοδεύεται από μια κάρτα που περιγράφει λεπτομερώς τα φυσικά χαρακτηριστικά και την προέλευση. Αλλά αυτό δεν είναι αρκετό για εμάς: οι προμηθευτές πράσινου καφέ μας παίρνουν ένα αντιπροσωπευτικό δείγμα από κάθε παρτίδα και μας το στέλνουν για να μας επιτρέψουν να το αναλύσουμε, να το ψήσουμε και να το δοκιμάσουμε.

 Ο καφές στη συνέχεια φορτώνεται μόνο εάν το δείγμα πληροί τα ποιοτικά μας πρότυπα. Η ίδια διαδικασία επαναλαμβάνεται στα ιταλικά λιμάνια προτού οι παρτίδες καφέ μεταφερθούν οριστικά στο εργοστάσιο Pontenure. 

Αυτό το πρωτόκολλο αποτελεί μέρος του συστήματος πιστοποίησης UNI EN ISO 9001: 2015

Newsletter

Newsletters

Μείνετε ενημερωμένοι για τις υπηρεσίες και τα προϊόντα μας που συνεχώς εξελίσσονται. Αφήστε μας το e-mail σας και εγγραφείτε στο newsletter μας.

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.

Σχετικά με εμάς

Η My Coffee Hellas είναι μια εταιρία με έδρα τη Θεσσαλονίκη, που δραστηριοποιείται στην πώληση αυτόματων πωλητών ροφημάτων και τροφίμων, καθώς και μηχανών HORECA. Είναι επίσης αποκλειστικός αντιπρόσωπος στην Ελλάδα της εταιρίας Bianchi Vending.

Περισσότερα

Καρατάσου 73, 56429, Θεσσαλονίκη
2310 682 167
2310 685 551
info@mycoffee.gr
www.mycoffee.gr